Week 8: Leerbrief voor de tweede helft van Term 2

posted 19 Feb 2017, 22:42 by ntc@sakhalinschool.net   [ updated 19 Feb 2017, 22:43 ]
De cito toetsen zijn bijna afgerond, er zijn nog enkele leerlingen die een toets moeten afmaken, maar dit kan na mid-term gedaan worden. 

In de cultuurklas hebben we gekeken naar het Cultquest huiswerk dat de kinderen hebben gemaakt, het was leuk om elkaar te kunnen vertellen wat er aan feitjes en weetjes was verzameld. Dit gaan we dus nog vaker doen, al zijn we inmiddels terug gegaan naar 'geschiedenis' en hebben we vandaag bekeken wat we zoal weten over Willem van Oranje. Dit weekend hebben we natuurlijk geen huiswerk, het is tenslotte mid-term. Willen de kinderen toch iets doen? Gebruik dan de Staal of Lijn 3 app of kijk op www.entoen.nu naar onderwerpen als de beeldenstorm, Willem van Oranje of de republiek. Daar vind je allerlei leuke filmpjes en informatie.

Bij dit bericht vinden jullie tevens de nieuwe 'leerbrief', voor de tweede helft van Term 2. De tijd is beperkt en er zal hier en daar een les uitvallen in verband met de schoolshow, maar we proberen om voor de rapporten nog een hoofdstuk af te krijgen, in term 3 maken we dan de overige 3 hoofdstukken.

Geniet van de 'mid-term' vakantie en hopelijk zien we elkaar maandag weer uitgerust terug.
Ċ
ntc@sakhalinschool.net,
19 Feb 2017, 22:42