Week 51: Fijne feestdagen en een mooi 2018 toegewenst!

posted 19 Dec 2017, 12:13 by ntc@sakhalinschool.net   [ updated 19 Dec 2017, 12:13 ]

Op dit moment zijn we op vakantie. Speel fijn in de sneeuw en geniet ervan dat je veel tijd met elkaar kan doorbrengen. Je kan gaan schaatsen op de baan bij Oasis of binnen in een van de overdekte ijsbanen in Yuzhno. Ook kan je lekker skiën en snowboarden op Gorny indien je in Sakhalin gebleven bent. Ben je op vakantie? Vergeet dan niet te onthouden wat je het allerleukst vond deze vakantie, want je weet dat we dat na de vakantie allemaal willen horen!

Wil je toch graag wat aan school doen, kijk dan hier. Deze week is het kerstmis. In Nederland zie je dat in alle winkels in de stad. Er staan prachtig versierde kerstbomen en op steeds meer plekken in dorpen en steden versieren mensen hun huizen met lampjes. We hebben afgelopen vrijdag onze 'art assembly' gehouden en gesproken over de vele betekenissen van het licht in alle verschillende 'lichtfestivals' rond de wereld. Kerst is ook een lichtfestival. 

Meer weten over kerst? Kijk dan naar...
Wil je wat knutselen? Kijk dan bij de blog van week 50, daar vindt je leuke ideeën om sneeuwvlokken te maken of het kerstverhaal dat je zelf nog kunt kleuren.

We zien elkaar weer op dinsdag 9 januari, aangezien maandag nog vrij is in verband met het Russische kerstfeest. Wil je je al vast voorbereiden op wat je kind gaat leren in term 2, kijk dan in de leerbrief die bijgevoegd is in deze blog.
Ċ
ntc@sakhalinschool.net,
19 Dec 2017, 12:13