Week 27: Fijne vakantie allemaal!

posted 5 Jul 2017, 20:20 by ntc@sakhalinschool.net   [ updated 5 Jul 2017, 20:20 ]
Het is zo ver, de koffers zijn gepakt en de laatste toetsen afgenomen. We zijn er allemaal klaar voor. We hebben afscheid genomen van Chris, Pieter, Olivia, Josephine en Duco, die gaan verhuizen. Alle andere leerlingen zien we volgend jaar weer terug op school. 

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben, met vooral veel Nederlands! Ga je nog leuke dingen bezoeken in Nederland, maak dan een foto en stuur die naar ntc-sakhalin@hotmail.com, dan maken we na de vakantie weer een vakantiebord! 

Wil je in de vakantie een beetje bijblijven met wat er in Nederland gebeurt kijk dan op http://jeugdjournaal.nl/ daar kan je niet alleen het laatste nieuws vinden, maar ook mee discussiëren over stellingen.
Wil je Nederlandse filmpjes kijken over interessante onderwerpen, kijk dan op www.schooltv.nl en typ bijvoorbeeld Klokhuis of Huisje Boompje Beestje in, in de zoekbalk. Als voorbereiding op het een uitje naar het treinmuseum kan je bijvoorbeeld uitstekend de Klokhuis aflevering over de machinist kijken.  

Wil je al weten wat we na de vakantie gaan leren? De nieuw leerbrief staat al op de blog, maar... het is natuurlijk het belangrijkst dat iedereen lekker gaat genieten van de vakantie. 

Tot ziens in september!

Ċ
ntc@sakhalinschool.net,
5 Jul 2017, 20:20