Week 21: Volg onze blog

posted 12 May 2016, 22:45 by ntc@sakhalinschool.net   [ updated 12 May 2016, 23:15 ]
Een aantal van jullie vroeg me of je een bericht kunt krijgen wanneer deze blog aangepast wordt. Dat kan inderdaad via een RSS reader op je telefoon of je laptop. Ik heb bij deze post een pdf document gevoegd waarin precies staat uitgelegd hoe je de blog in je RSS newsfeed kunt krijgen.
Als je het goed doet krijg je de berichten zo binnen op je telefoon, echter dat is wel enkel de tekst. Ik zou het wel leuk vinden als jullie nog steeds de berichten in de internetbrowser zouden lezen, aangezien daar de foto's ook bij staan. Ik heb inmiddels wel gezien dat de mooie lay-out die ik altijd maakt op de laptop enigszins verknoeid wordt wanneer je de blog op een telefoon leest, maar toch...

Via de email hebben jullie een bericht gekregen over de aangepaste cultuurlestijden van groep 4 t/m 8 en de extra lessen van MY in verband met Koningsdag. Voor de cultuurdag op zaterdag geldt zoals gewoonlijk dat deze deel uit maakt van de groep 1 t/m 3 lesuren en voor groep 4 en daarboven optioneel is. We zullen om half 4 met zijn allen naar de Hub gaan en als het weer dat toelaat zal dat op 'versierde rijwielen' zijn, dus houdt er rekening mee dat die mee naar school moeten komen op zaterdag middag om 14.00 uur. Meer informatie daarover volgt begin volgende week.
Ċ
ntc@sakhalinschool.net,
12 May 2016, 23:06