Week 13: Vrolijk Pasen en een Fijne Vakantie

posted 29 Mar 2018, 22:04 by ntc@sakhalinschool.net   [ updated 29 Mar 2018, 22:04 ]
Vandaag was het de laatste dag van term 2. We sluiten voor 2 weken de deuren en zien elkaar weer terug na de vakantie op 16 april na de Paasvakantie. De leerbrief voor het eerste deel van term 3 vinden jullie hieronder.

Zet voor term 3 alvast twee data vast in de agenda:
25 april 18.00 informatieavond NTC in het NTC lokaal. Voor alle ouders van wie de kinderen het Wereld Wijd Juf programma gaan volgen, is er een Skype gesprek met de juffen van WWJ.
28 april Cultuurdag Koningsdag. Alle Nederlanders zijn welkom op het Koningsdagontbijt in de keuken/artroom op school om 8.30 op deze zaterdag. Daarna gaan we een cultuurdag houden met de kinderen gevuld met speel- en leeractiviteiten over ons Koningshuis. De kinderen komen tot 12.00 naar Nederlands en zullen in de middag naar hun eigen Engelse klas gaan.

Rest me nog jullie allemaal een fijne Paasvakantie toe te wensen. 
Wil je meer weten over het Paasfeest? Kijk dan naar deze Klokhuisaflevering over het feest of deze aflevering van Huisje Boompje Beestje. Daarna kun je lekker zelf eieren schilderen, of gaan zoeken in de tuin.  

Ik hoop dat iedereen een goede reis zal hebben en een mooie vakantie. Geniet van al het moois, onderneem leuke activiteiten en kom terug vol verhalen!

Ċ
ntc@sakhalinschool.net,
29 Mar 2018, 22:04