Week 12: De schoolshow en zelfevaluatie

posted 14 Mar 2016, 01:23 by ntc@sakhalinschool.net   [ updated 14 Mar 2016, 01:23 ]
Het kan je bijna niet ontgaan zijn, de schoolshow komt er aan. De Nederlandse kinderen kennen het verhaal van Fogg en zijn trouwe butler Passepartout inmiddels maar al te goed. De jonge kinderen hebben in de klas al in de kist van Fogg mogen kijken, vol met souvenirs van over de hele wereld. Ze hebben zelf een stukje van het verhaal geschreven, dat was nog best lastig...
Kinderen oefenen voor het dansen en staan op het podium deze week voor een 'dress rehearsel'. Volgende week staat vrijwel geheel in het teken van de schoolshow, het kan dus zijn dat er enkele lessen vervallen, omdat de kinderen bijvoorbeeld op dinsdagochtend hun show opvoeren voor de leerlingen van Russische scholen als 'dress rehearsel'. 

Op school zijn we ons verder aan het voor bereiden op de inspectie die na de Term2-3 vakantie langs komt. We hebben een 'zelfevaluatie' ingevuld waarin we kritisch gekeken hebben naar hoe wij er voor staan.
We hebben een goed ouderpanel bij elkaar om te spreken met de inspecteur. Zijn er nog opmerkingen of vragen die jullie graag besproken zouden zien, laat het me dan vooral weten. 
Met het oog op de inspectie is het ook fijn als jullie de enquête die mee naar huis komt vlot en volledig willen invullen, met eventueel opmerkingen. Dit soort informatie kan de inspecteur helpen in het bepalen van onderwerpen die ze wil bespreken.